(+30) 6946282784
€ 720.000
Παλλήνη, Πολύχρονο
Κωδικός ακινήτου: 1685 - Παλλήνη Πολύχρονο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 570 τ.μ. ισόγειο μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 χώρους, 6 κουζίνες, 6 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, A/C, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 100 τ.μ. - Τιμή: 720.000 €
Στο Πολύχρονο,σε απόσταση μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα,βρίσκεται αυτή μονάδα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και ενός καταστήματος.Μέσα σε ένα οικόπεδο 980τ.μ. είναι αυτό το ακίνητο των 570τ.μ.Αποτελείται από 7 διαμερίσματα.Τα 4 είναι με ένα υπνοδωμάτιο σαλοκουζίνα και τα 3 είναι με δύο δωμάτια σαλοκουζίνα.Στο ισόγειο είναι είναι ένα κατάστημα 130τ.μ με κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια προσωπικού.Υπάρχει αύλιος χώρος για τραπεζοκαθίσματα.Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 720.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2021